"CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILI" TEMASI İLE KOD HAFTASI (CODEWEEK) ETKİNLİKLERİMİZİ TAMAMLADIK

Bu yıl "Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı" teması ile gerçekleşen kod haftası etkinliklerine okulumuz öğrencileri de "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA KODLA BÜYÜYORUZ" etkinliği ile katıldılar. Okulumuzdan yaklaşık olarak 100 öğrenci bu etkinlikte yer aldı.

25.10.2023 90

Kodlama haftası etkinlikleri, 2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülmektedir. 50’den fazla ülkede aktif olarak devam eden Kod Haftasının amacı; kodlama ve programlamaya dair farkındalığın arttırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılmasıdır.