Şehit Yılmaz Güneş Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi milli ve manevi duyguları gelişmiş, vatanına ve milletine bağlı Atatürk ilke ve inkılâplarına sahip çıkan, bayrağını seven, çevreci, ilkeli, dürüst, yenilikçi gençler olarak yetiştirebilmektir.

Misyon: Benim çocuğum sözü yerine bizim çocuğumuz. Okulumuzda herkes, her gün, daha iyiye, güzele ve doğruya ulaşmak için çalışsın.

Başarılar: Okulumuz öğrencilerinin başarılarına detaylı görmek için "BAŞARILARIMIZ" menü seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Saatler: BAŞLAMA 09.00 - BİTİŞ 15.40
Isınma: MERKEZİ SİSTEM
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda 2023 itibariyle 4 tane uluslararası e-Twinning projesi yürütülmektedir.

WEB - https://sehityilmazgunesortaokulu.meb.k12.tr

Adres - PİYADE MAH. 2021 CAD. NO1B ETİMESGUT / ANKARA

Yerleşim Yeri - AHİ MESUT BULVARI, GİMSA ALIŞVERİŞ MERKEZİ YANI

Adres - PİYADE MAH. 2021 CAD. NO1B ETİMESGUT / ANKARA

Ulaşım Ahi Mesut Bulvarına bitişik, merkezi konumdadır. Belediye otobüsü ve dolmuşla ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 3,2 km, il merkezine 24 km uzaklıkta bulunmaktadır.